Helpdesk 085-301 8072 Verkoop: 085-301 9082 info@verwijslijn.nl

Aanmelden bij de Verwijslijn

Om je in te schrijven op de Verwijslijn wordt je omgeleid naar onze beveiligde website. De registratieprocedure is als op veel andere websites en spreekt eigenlijk voor zich. Registreren verplicht je tot niets. De eerste 3 maanden kun je gewoon gratis gebruik maken van de Verwijslijn: je kunt zelf je verwijspaden aanmaken waarmee je verwijzingen kunt ontvangen. Huisartsen kunnen direct beginnen te verwijzen naar alle ons bekende zorgverleners. Pas na drie maanden zal om je betaalgegevens worden gevraagd. Je kunt dan alsnog beslissen of je door wilt gaan met de Verwijslijn. Bij huisartsen met het HIS Medicom kunnen hun software direct koppelen met de Verwijslijn. Aan koppelingen met andere HISsen wordt gewerkt.

Toelichting

Per organisatie, hoe groot of klein ook, hoef je je maar 1 keer in te schrijven op de Verwijslijn. Met 1 account op de verwijslijn kun je vervolgens zoveel gebruikers en afdelingen aanmaken binnen je eigen organisatie als je zelf wilt. Je kunt per gebruiker instellen of deze toegang krijgt tot beheerdersfunctionaliteiten of niet.  Alleen beheerders kunnen Verwijspaden aanmaken. Het heeft natuurlijk alleen zin om je in te schrijven als jij binnen je organisatie de aangewezen persoon bent om beheerder van de Verwijslijn te zijn. De inschrijving bij de Verwijslijn is grotendeels geautomatiseerd. Na inschrijving ontvang je binnen enkele werkdagen de inloggegevens en instructies per e-mail. Hiermee heb je onmiddellijk toegang tot de Verwijslijn. Je mag de Verwijslijn de eerste drie maanden volledig gratis gebruiken. Vanaf vier weken voor het verlopen van deze periode ontvang je van ons een verzoek om je betaalgegevens te verstrekken. Je kunt zich dan ook weer kosteloos afmelden van de Verwijslijn. Na drie maanden betaal je € 9,95 per kwartaal en € 0.69 per ontvangen verwijzing (de prijzen zijn inclusief BTW). Het verzenden van een verwijzing is gratis. De kosten voor de Verwijslijn worden uitsluitend per automatische incasso geïnd. Het is niet mogelijk de bedragen zelf over te maken: ervaringen in het verleden hebben geleerd dat bijna alle gebruikers akkoord gaan met automatische incasso en dat de administratie ronde niet-automatisch geïncasseerde bedragen onevenredig veel tijd kost. De kwartaalbijdragen worden telkens aan het begin van ieder kwartaal geïnd, de kosten voor ontvangen verwijzingen telkens na afsluiting van ieder kwartaal.

Aanmeldservice

Hulp nodig bij je aanmelding bij de Verwijslijn? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op. We zullen dan samen je aanmelding afronden. Voor bepaalde koppelingen kan het zijn dat we daarvoor op afstand inloggen op je computer.

© Verwijslijn 2016-2017